Nuomojamas namas

Pasakų g.

Valakampiai

Kaina: 5 900 EUR

Puikus radinys kiekvienam, vertinančiam gamtos artumą. Čia visus metus mėgausitės žaluma, ramybe ir kvėpuosite pušyno gaiva. 2023 metais su meile ir atida sukurti 252 kv. m. dydžio A+ energetinės klasės namai laukia pirmųjų gyventojų.

Pagrindinė informacija

Interjere žaismingai vienas kitą papildo modernus, lengvos klasikos, Modern Art stiliai. Kosmopolitiškas, laikui nepavaldus interjeras nepaliks abejingų.

Išskirtinė vieta brandžiame pušyne, artimiausioje Valakampių dalyje. Kurorto ramybe dvelkiantys namai yra tik 10-15 minučių atstumu nuo centro, pasižymi patogia infrastruktūra. Asfaltuotas kelias, restoranai, parduotuvės, Baltijos Amerikos klinika, British School of Vilnius, viešojo transporto stotelės – už kelių – keliolikos minučių atstumu pėsčiomis.

Funkcionaliai suprojektuotame name – inovatyvios rekuperacijos, oro drėkinimo ir kondicionavimo (šaldymo) sistemos leis jaustis komfortiškai ištisus metus. Namams išskirtinumo suteikia natūralaus medžio, žalvario, marmuro, granito, onikso, veidrodžių, skaidraus krištolo deriniai. Klasikinis, su aplinka derantis namų fasadas ir erdvės aplink namą – apšviesti. Namai saugomi pasitelkus išmaniąsias sistemas. Aukštos klasės Miele, Kuppersbusch, Bosch buitinė technika, grakšti ir išskirtinai kokybiška vokiečių gamintojų santechnika buitį pavers malonumu.

Pirmąjame aukšte sumaniai išdėstytos viena kitą papildančios, iš dalies atskirtos erdvės: svetainė, valgomasis ir virtuvė. Yra patogus patekimas į darbo/vaikų kambarį, pirmąjį vonios kambarį, išėjimai į terasas, vidinį kiemą, garažus.
Antrame aukšte – 3 miegamieji, 2 vonios kambariai ir speciali poreikių erdvė. Ji gali tapti 4-tu miegamuoju, drabužinės kambariu, dar viena darbo zona, vaikų žaidimų ar mokslo vieta, jogos sale, ar net biblioteka. Taip pat šiame aukšte yra balkonas, į kurį galima patekti iš pagrindinio miegamojo.

Vidinis kiemas – išpuoselėtas alpinariumais, brandžiais medžiais, vaismedžiais, gėlėmis. Turi 55 kv.m. malonią basomis vaikščioti skirtą termomedienos terasą. Čia nuo pavasario iki pat Bobų vasaros galėsite mėgautis valgomojo, "Lounge" ir deginimosi zonomis. Dar viena nedidelė terasa rytinei kavai ir saulei pasitikti.

Kad užtikrinti absoliutų čia gyvenančiųjų komfortą, galime pasirūpinti ir papildomomis paslaugomis – reguliariu namų tvarkymu, sezoniniais langų valymais, sodo (įskaitant veją, alpinariumus) profesionalia priežiūra, vejos pjovimu, sniego kasimu, privataus asfaltuoto privažiavimo valymu, kitais namų priežiūros darbais.
Objekto duomenys
Plotas (m²)

252

Sklypo plotas (a)

9

Kambariai

6

Vonios

3

Šildymas

dujinis

Parkingas

Yra

Pastatyta (m.)

2023

Daugiau nuotraukų (+15)
Donatas Cvetkovas
Daugiau informacijos

Donatas Cvetkovas

Prestižinio būsto brokeris

Donatas Cvetkovas

donatas@rebaltic.lt

+370 673 44843