Parduodamas namas

Žolyno g.

Antakalnis

Kaina: 3 500 000 EUR

Viena unikaliausių vilų Vilniuje, greta žaliuojančio Šveicarijos miško parko. Apsupta tyla, ramybe, solidžia kaimynyste.

Pagrindinė informacija

Tarptautiniai interjero dizaino ir architektūros apdovanojimai 2020 nominavo "Villa Zolyno" projektą trijose kategorijose Europoje.

Erdvūs namai susidedantys iš dviejų pastatų – gyvenamojo ir svečių namo / kūrybinės dirbtuvės.

Gyvenamasis namas - 481.13 kv. m., išsidėstęs per du aukštus su mansarda ir dviviečiu garažu.
Pastato pirmajame aukšte įkurta erdvi svetainė, kurioje esantis židinys pripildo namus jaukumo ir tuo pačiu puošia vidaus interjerą, o dideli langai suteikia galimybę grožėtis supančia gamtos aplinka.
Šalia svetainės – virtuvės ir valgomojo erdvės. Šiame aukšte taip pat yra pagrindinis miegamasis kambarys, iš kurio tiesiogiai patenkama į lauko terasą, o iš kambaryje esančio vonios kambario arba šalia einančio koridoriaus, galima pereiti į pirties zoną ir mėgautis jos teikiamais malonumais.
Antrajame namo aukšte įkurtas poilsio kambarys, miegamasis, darbo ir vonios kambariai.
Mansardoje – miegamasis ir treniruočių/poilsio kambarys.

Šalia pastatytas 181.44 kv. m., puikiai įrengtas svečių namas / darbo kūrybinės dirbtuvės su dviviečiu garažu ir sandėliavimo patalpomis.

Pastatų įrengimui, apdailos ir interjero detalėms naudotos tik aukščiausios kokybės medžiagos, o namų saugumą užtikrina aukšto lygio apsaugos sistema. Grindų dangai parinktas juodo matinio kalkakmenio ir kontrastingų baltų blizgių plytelių kontrastas. Natūralus akmuo panaudotas lauko terasai dera prie balto namo fasado.

Dėl erdvaus išplanavimo, puikiai suprojektuotų lauko ir vidaus poilsio zonų, solidžios kaimynystės ir supančios ramios aplinkos, čia gyvendami jausitės laisvai, patogiai ir komfortiškai.

Skambinkite jums patogiu metu ir atsakysime į visus kylančius klausimus.
Objekto duomenys
Plotas (m²)

662,57

Sklypo plotas (a)

10

Kambariai

8

Vonios

3

Šildymas

aeroterminis

Pastatyta (m.)

2019

Daugiau nuotraukų (+38)
Nerijus Lisauskas
Daugiau informacijos

Nerijus Lisauskas

Prestižinio būsto brokeris
Partneris

Nerijus Lisauskas

nerijus@rebaltic.lt

+370 640 44749