Parduodamas butas

Klaipėdos g.

Senamiestis

Kaina: 1 000 000 EUR

Erdvūs keturių kambarių apartamentai per vieną aukštą naujame name Senamiestyje su dviem požeminiais parkingais bei elektromobilių įkrovimo galimybe. Vienas geriausių butų projekte, laiptinė su liftu.

Pagrindinė informacija

IŠDĖSTYMAS:
- Butas Senamiestyje, tačiau viduje jausitės tarsi gyventumėte užmiestyje – labai ramu ir privatu, nes visi langai ir terasa išeina į vidinį uždarą kiemą. Pro langus matote žaliuojančius medžius ir Šv. Kotrynos bažnyčią.
- Erdvi svetainė su išėjimu į terasą. Svetainės lubos aukščiausiame taške apie 3.5m
- Langai orientuoti į Pietryčius, ramų, žaluma apgaubtą vidinį pastato kiemą. Per langus matysite Šv. Kotrynos bažnyčią.
- Solidi bendruomenė, visiškas privatumas, butas turi savo atskirą liftą iš požeminio parkingo.
- Buto įrengimui naudotos tik aukščiausios kokybės medžiagos, technika bei įrenginiai.
- Atskiras liftas iš garažo iki buto durų.

ĮRENGIMAS:
- Butas labai šviesus, šiuolaikiškas, įrengtas prieš du metus, naudojant tik aukščiausios kokybės medžiagas bei patikimiausių gamintojų įrangą. - Visame bute ir terasoje įrengta "Nuvo Grand” multiroom vaizdo - garso sistema su valdymu iš kiekvienos patalpos. Įrengta rekuperacinė vėdinimo sistema.
- Grindys – ąžuolo parketlentės, san. mazguose – šildomos, danga - itališkos keraminės plytelės.
- Langai – mediniai. Visuose kambariuose yra ir stogo langai, todėl butas visada sklidinas šviesos. Kambarių ir stogo languose sudėtos žaliuzės (valdomos pultu) su apsauga nuo saulės ir tinkleliu. Svetainės langai vitrininiai.
- Ąžuolinės durys, gamintos pagal individualų užsakymą.
- Iš prieškambario, kuriame įntegruota talpi ir patogi sieninė spinta, patenkate į erdvią bei sklidiną šviesos svetainę aukštomis (3,5 m) lubomis su stoglangiais ir vitrininiais langais bei išėjimu į terasą. - Papildomos šilumos ir jaukumo suteikia įrengtas židinys.
- Virtuvės zonoje - integruoti italų gamintojo "Maison” baldai bei buitinė technika "Miele”. Įspūdingi keramikiniai italų gamintojo "Marset” rankų darbo šviestuvai.
- Ypatinga šio būsto erdvė – pagrindinis miegamasis, kuriame įrengta atvira italų gamintojo sukūrinė vonia, šiuolaikiška garinė pirtis su masažais ir atskiras tualeto kambarys.
- Vonios kambarys apšviestas natūralia šviesa per jame esantį langą. Sienos – rankų darbo akmens masės plytelės.
- Šviesolaidinis internetas.

Dvi požeminės automobilio statymo vietos, su įrengtu įkrovimu elektromobiliams ir didelis sandėliukas (iš viso papildomai 85.000 Eur)

Puiki vieta Senamiestyje - toliau nuo pagrindinių gatvių, visiška ramybė. Pėsčiomis per kelias minutes pasieksite Katedros aikštę, Bernardinų sodą, Rotušės aikštę. Netoliese Vingio parkas, patogus susisiekimas su visais miesto rajonais.
Objekto duomenys
Plotas (m²)

149,88

Kambariai

4

Vonios

2

Šildymas

centrinis kolektorinis

Parkingas

Yra

Pastatyta (m.)

2013

Aukštas

3/3

Daugiau nuotraukų (+30)
Ignas Vaitkunskas
Daugiau informacijos

Ignas Vaitkunskas

Prestižinio būsto brokeris
Vadovaujantis Partneris

Ignas Vaitkunskas

ignas.vaitkunskas@rebaltic.lt

+370 687 55595