Parduodamas butas

Polocko g.

Užupis

Kaina: 250 000 EUR

Stilingi dviejų kambarių apartamentai išskirtiniame projekte Užupio Krantinės su požemine automobilio statymo vieta

Pagrindinė informacija

Pagrindinės savybės:
- Modernus, skandinaviško stiliaus interjeras
- Svetainė vienoje erdvėje su virtuve, miegamasis su didele sienine spinta, vonia su dušu, vonios spintelėse paslėpta skalbimo mašina.
- Puikus buto išdėstymas (įėjimas į buto centrinę dalį, langai į dvi puses - rytus ir vakarus), leido visiškai išnaudoti buto plotą nepaliekant nenaudingų zonų.
- Programuojamas grindinis šildymas (centrinis su individualia apskaita). Grindys- natūralaus ąžuolo parketlentės
- Rezervuota vieta požeminiame parkinge (papildomai 28.000 Eur). Name yra liftas, pakylama tiesiai iš iš požeminio parkingo iki buto.
- Unikalus projektas su gražiu vidiniu kiemu, fontanu ir apželdinimu. Šio buto namas vadinamas Filosofų namu (iš viso projekte 15 namų, kiekvienas su unikaliu pavadinimu). Namo laiptinės papuoštos garsiomis frazėmis lotynų kalba bei knygų lentynomis. Laiptinių dekoracijas kūrė menininkų komanda.
- Name veikia gyventojų bendrija, namo pirmininkas pats gyvena projekte, tad visi pastatui iškylantys klausimai yra operatyviai ir profesionaliai išsprendžiami
- Butas šiuo metu išnuomotas. Pirkėjui pageidaujant, ilgalaikė nuomos sutartis gali būti perleista.

Puiki lokacija - pėsčiomis pasieksite Užupio Angelą, Senamiesčio kavines ir restoranus, Bernardinų sodą. Kitoje Vilnelės pusėje - Paupio projekto Turgus, Restoranai, Kino Teatras. Mėgstantiems sportą - visai šalia Belmontas ir Tako aplink Vilnių trasa, stadionai Petro Vileišio progimnazijoje ir Manufaktūrų g. (Kaukysos Sporto aikštynas). Viena geriausių vietų gyventi Vilniaus centinėje dalyje.
Objekto duomenys
Plotas (m²)

41,63

Kambariai

2

Vonios

1

Šildymas

centrinis kolektorinis

Parkingas

Yra

Pastatyta (m.)

2017

Aukštas

3/3

Daugiau nuotraukų (+20)
Ignas Vaitkunskas
Daugiau informacijos

Ignas Vaitkunskas

Prestižinio būsto brokeris
Vadovaujantis Partneris

Ignas Vaitkunskas

ignas.vaitkunskas@rebaltic.lt

+370 687 55595